Lāči tiekas skolas bibliotēkā

Drukāt
Izveidots Otrdiena, 26 Novembris 2019 09:20

„Skola ir domāta bērniem, nevis tādiem plīša izbāžņiem kā mēs,”teica Vinnijs Pūks.

Kā pārliecinājās 2.d un 4.d klases skolēni, lāčiem patīk ne tikai mūsu skola, bet arī kopā ar bērniem lasīt grāmatas par Vinniju Pūku.

Sagaidot 25.novembri, kas kalendārā atzīmēta kā Starptautiskā mīksto lāču diena (Interational Teddy Bears day), 2.d un 4.d klases skolēni latviešu valodas un literatūras stundā iepazīstināja citus ar savu mīļāko mīksto rotaļlietu, atklājot gan viņu vārdus - Misters Baltais un Tedijs, Miķelis un Krāsainītis, Lote un Pūks, gan arī interesantākos notikumus. Piemēram, Armands no 4.d klases stāsta, ka viņa lācis nejauši spēlēšanās laikā izlidojis pa piektā stāva logu, savukārt Matīss atceras, kā, sava bērnudārza vienaudža spocīgā stāsta par lāci iespaidots, pēc tam ilgi nav gulējis mierīgi nevienu nakti. Gustavs no 2.d klases atceras, kā viņa mīļmanta pazudusi lidostā, kuras meklēšanā iesaistījusies visa lidostas apsardze.

 

Bērni atklāj, ka vēl aizvien un uz visu mūžu mīkstajām rotaļlietām būs īpaša nozīme viņu dzīvē.

Šī ir viena no aktivitātēm etwinning projekta „Grāmata ir mūsu draugs” ( A book is our friend) ietvaros, kurā piedalās mūsu skola no Latvijas, kā arī skolas no Apvienotās Karalistes, Islandes, Polijas, Horvātijas, Bulgārijas un Itālijas. Projekta talismans ir Vinnijs Pūks, kurš kopā ar ceļojuma hroniku apmeklēs ar pasta starpniecību visas iesaistītās skolas. Projekta laikā skolēni iepazīsies ar Vinniju Pūku dažādās grāmatās, sacerēs stāstus par slaveno lācīti, kā arī zīmēs un dziedās, sagaidot nākamā gada janvārī Vinnija Pūka dienu. Gaidām projekta talismanu mūsu skolā!

Skolotāja Vineta Zēģele

Autortiesības © 2024 Valmieras Pārgaujas sākumskola. Visas tiesības aizsargātas.
Joomla! ir atvērtā koda programmprodukts ar GNU General Public licenci.
Joomla templates 1.7 by Hostgator