Lepojamies! Atzīstams sniegums vokāli instrumentālo un popgrupu konkursā/skatē '' No baroka līdz rokam'' Vidzemes kārtā

Drukāt
Izveidots Pirmdiena, 24 Februāris 2020 09:03

Klikšķināt uz foto lai skatītu galeriju!

18. februārī Valmieras kultūras centrā notika Latvijas izglītības iestāžu instrumentālo, vokāli instrumentālo un popgrupu konkurss - skate '' No baroka līdz rokam'' Vidzemes kārta, kas bija šī gada vasaras '' Dziesmu un deju svētku '' atlases skate, kur noskaidrojās tie kolektīvi, kas ar savu dalību kuplinās šos svētkus.

Skatē piedalījās 1. kārtu izturējušās un  uz Vidzemes kārtu nokļuvušās popgrupas ''Smiley Girls '' meitenes. Tā kā uz ''Dziesmu un deju svētkiem '' tiek tikai viens kolektīvs no novada, tad lai gan, konkursā tika iegūta 1. pakāpe, diemžēl sacenšoties ar gados vecākiem dalībniekiem, meitenes šoreiz uz svētkiem nebrauks.

Teicamu sniegumu  instrumentālo kolektīvu grupā rādīja skolas zvanu ansamblis. Izsaku pateicību dalībniekiem Danai Ūdrei, Viktorijai Beidamirovai, Katei Burovai, Enijai Podniecei, Romasam Zadorožnijam  par regulāru darbu ansambļa mēģinājumos un ļoti nopietno attieksmi konkursā! 

Skatē piedalījās arī mūsu skolas ''Ritma grupas '' pulciņa dalībnieki, kas šāda veida pasākumā piedalījās pirmo reizi, iegūtā 2. pakāpe ir liels sasniegums, ņemot vērā to, ka bērni bija paši jaunākie mākslinieki, viņi savu darbiņu veica godam.

Informāciju sagatavoja skolotājas Iluta Dundere un Anda Tomsone

Autortiesības © 2024 Valmieras Pārgaujas sākumskola. Visas tiesības aizsargātas.
Joomla! ir atvērtā koda programmprodukts ar GNU General Public licenci.
Joomla templates 1.7 by Hostgator