Ēdnīca

Drukāt
Izveidots Pirmdiena, 17 Oktobris 2011 11:10

Ēdināšanas pakalpojumus nodrošina SIA "KANTĪNE B"

Turpmākajai ēdināšanai talonus varēs iegādāties kafejnīcā, tās darba laikā (sekojiet info uz vietas).

Par ēdināšanu iespējams norēķināties ar internetbankas palīdzību – skaitīt naudu uz sekojošu konta Nr.

Konta Nr. LV59HABA0001409049292

Reģistrācijas Nr. LV 44102004917

Pakalpojuma sniedzēja kontā naudai ir jābūt ieskaitītai trīs dienas iepriekš pirms pakalpojumu saņemšanas.

(Piektdien līdz plkst. 12:00 jāieskaita nauda par pusdienām pirmdienā)

Maksājuma uzdevumā jānorāda – skolas nosaukums, bērna vārds, uzvārds, klase un periods, par kuru samaksāts.

Lūdzam informāciju aizpildīt korekti, pretējā gadījumā ieskaitīto naudu atskaitīsim maksātāja kontā!

Pusdienu atteikumu slimības vai kādu citu iemeslu dēļ pieņemam tekošajā dienā līdz plkst. 9:00.

Klašu kolektīvu atteikums ir jāatsaka 3 dienas iepriekš.

Bērni, kuriem ir vajadzīga īpaša diēta, lūdzam, iesniegt ārstu izziņu pie skolas medmāsas.

Kontaktinformācija:

Sīkākā informācija un atteikumi pieejami pa tālruni 20262149 – Valmieras Pārgaujas sākumskolas ēdināšanas bloks

Bērni, kuriem ir vajadzīga īpaša diēta, lūdzam, iesniegt ārstu izziņu pie skolas ārsta.

 

Lūdzam pedagogus veikt pusdienu atteikumus plānotajos skolu pasākumos un informēt par izmaiņām stundu grafikos.

 

 ______________________________________________________________________________________

Kafejnīcas darba laiki:

P. 8:00-15:00

O. 8:00-15:00

T. 8:00-15:00

C. 8:00-15:00

P. 8:00-15:00


Pusdienu starpbrīži:

10.50-11.10

11.50-12.10

12.50-13.10

Brīvpusdienas no 1.-6. klasei

Launags 1., 2. klasei plkst. 14:00 - 0,70 eiro


 

Ēdienkarte no 16. septembra līdz 20. septembrim

 

16. septembris - pirmdiena

 

Porcijas

svars, g

Olbaltum-

vielas, g

Tauki, g

Ogļhidrāti, g

Enerģētiskā

vērtība (kcal)

Vārīti makaroni (1.)

200

9.60

0.96

56.80

274.24

Kurzemes stroganovs (1., 7.)

50/75

9.14

21.46

3.80

244.91

Tomātu daiviņa

50

0.28

0.17

1.72

9.50

Ābolu ķīselis ar pienu (7.)

100/100

3.12

3.17

25.56

143.25

Rudzu maize (1.)

40

2.14

0.42

14.32

69.62

Kopā:

 

24.28

26.18

102.20

741.52

Pēc normām:

 

20-37

27-38

90-147

800-980

17. septembris - otrdiena

 

Porcijas

svars, g

Olbaltum-

vielas, g

Tauki, g

Ogļhidrāti, g

Enerģētiskā

vērtība (kcal)

Mājas soļanka ar skābu krējumu un zaļumiem (7.)

270

14.93

24.62

40.69

444.10

Auzu pārslu biezputra ar sulas ķīseli (1., 7.)

100/100

4.37

4.19

53.07

267.51

Saldskābmaize (1.)

40

3.00

0.48

23.24

109.28

Kopā:

 

22.30

29.30

117.00

820.88

Pēc normām:

 

20-37

27-38

90-147

800-980

18. septembris - trešdiena

 

Porcijas svars, g

Olbaltum- vielas, g

Tauki, g

Ogļhidrāti, g

Enerģētiskā vērtība (kcal)

Vārīti kartupeļi

200

3.98

0.20

29.48

135.64

Cepta zivs fileja (1., 3., 4.)

60

13.09

12.75

5.86

190.55

Krējuma mērce (1., 7.)

50

0.54

6.75

2.04

71.07

Ķīnas kāpostu salāti ar sarkano redīsu un zaļo mērci

75

2.22

5.29

2.85

67.90

Rīsu krēms ar sulas ķīseli (7.)

50/100

0.67

2.53

31.56

151.67

Rudzu maize (1.)

45

2.56

4.99

15.79

118.31

Kopā:

 

23.06

32.51

92.78

755.94

Pēc normām:

 

20-37

27-38

90-147

800-980

19. septembris - ceturtdiena

 

Porcijas

svars, g

Olbaltum-

vielas, g

Tauki, g

Ogļhidrāti, g

Enerģētiskā

vērtība (kcal)

Skābeņu ar cūkgaļu, skābu krējumu un zaļumiem (1., 7.)

270

15.94

22.84

38.25

422.33

Saldā biezpiena masa ar ogu mērci (7.)

60/50

6.00

2.20

31.29

168.96

Saldskābmaize ar sieru (1., 7.)

45

6.32

9.52

10.92

154.64

Kopā:

 

28.26

34.56

99.46

821.93

Pēc normām:

 

20-37

27-38

90-147

800-980

20. septembris - piektdiena

 

Porcijas

svars, g

Olbaltum-

vielas, g

Tauki, g

Ogļhidrāti, g

Enerģētiskā

vērtība (kcal)

Kartupeļu-gaļas sacepums

200

10.22

16.76

40.88

355.24

Vitamīnu mērce (7.)

50

1.28

9.48

0.20

91.28

Skābu kāpostu salāti ar zaļumiem un skābu krējumu (7.)

75

2.07

3.00

3.84

33.74

Bumbieris

100

0.30

0.10

10.00

42.10

Sulas dzēriens

200

0.13

0.00

14.43

58.24

Rudzu maize (1.)

40

2.14

0.42

14.32

69.62

Kopā:

 

28.15

37.76

89.67

811.12

Pēc normām:

 

20-37

27-38

90-147

800-980



"Vielas vai produkti, kas izraisa alerģiju vai nepanesību"
Valmieras Pārgaujas sākumskolas ēdināšanas bloks

1. Labības pārtikas produkti, kas satur kviešu lipekli (t.i., kvieši, rudzi, mieži, auzas, speltas kvieši, triticum turgidum polonicum vai to hibridizēti celmi) un to produkti

2. Vēžveidīgie un to produkti

4. Zivis un to produkti

5. Zemesrieksti un to produkti

6. Sojas pupas un to produkti

7. Piens un tā produkti (ieskaitot laktozi)

8. Rieksti: mandeles (Amygdalud communis L.), lazdu rieksti (Corylus avellana), valrieksti (Juglans regia), Indijas rieksti (Anacardium occidentale), pekanrieksti (Carya illinoiesis (Wangenh.) K.Koch), Brazīlijas rieksti (Bertholletia exelca), pistāciju rieksti (Pistacia vera), makadāmijas rieksti un Queensland rieksti (Macadamia ternifolia) un to produkti

9. Selerijas un to produkti

10. Sinepes un to produkti

11. Sezama sēklas un to produkti

12. Sēra dioksīds un sulfīti, ja to koncentrācija pārsniedz 10 mg/kg vai 10 mg/l.

13. Lupīna un tās produkti

14. Gliemji un to produkti



Autortiesības © 2019 Valmieras Pārgaujas sākumskola. Visas tiesības aizsargātas.
Joomla! ir atvērtā koda programmprodukts ar GNU General Public licenci.
Joomla templates 1.7 by Hostgator