Ēdnīca

Drukāt
Izveidots Pirmdiena, 17 Oktobris 2011 11:10

Ēdināšanas pakalpojumus nodrošina SIA "KANTĪNE B"

Turpmākajai ēdināšanai talonus varēs iegādāties kafejnīcā, tās darba laikā (sekojiet info uz vietas).

Par ēdināšanu iespējams norēķināties ar internetbankas palīdzību – skaitīt naudu uz sekojošu konta Nr.

Konta Nr. LV59HABA0001409049292

Reģistrācijas Nr. LV 44102004917

Pakalpojuma sniedzēja kontā naudai ir jābūt ieskaitītai trīs dienas iepriekš pirms pakalpojumu saņemšanas.

(Piektdien līdz plkst. 12:00 jāieskaita nauda par pusdienām pirmdienā)

Maksājuma uzdevumā jānorāda – skolas nosaukums, bērna vārds, uzvārds, klase un periods, par kuru samaksāts.

Lūdzam informāciju aizpildīt korekti, pretējā gadījumā ieskaitīto naudu atskaitīsim maksātāja kontā!

Pusdienu atteikumu slimības vai kādu citu iemeslu dēļ pieņemam tekošajā dienā līdz plkst. 9:00.

Klašu kolektīvu atteikums ir jāatsaka 3 dienas iepriekš.

Bērni, kuriem ir vajadzīga īpaša diēta, lūdzam, iesniegt ārstu izziņu pie skolas medmāsas.

Kontaktinformācija:

Mob. tel.: VPs ēdināšanas bloks - 20262149

 

 ______________________________________________________________________________________

Kafejnīcas darba laiki:

P. 8:00-15:00

O. 8:00-15:00

T. 8:00-15:00

C. 8:00-15:00

P. 8:00-15:00


Pusdienu starpbrīži:

10.45-11.05

11.45-12.05

12.45-13.05

Brīvpusdienas no 1.-6. klasei

Launags 1., 2. klasei plkst. 14:00 - 0,70 eiro


 

Ēdienkarte no 21. maija līdz 25. maijam

21. maijs - pirmdiena

 

Porcijas svars, g

Olbaltum- vielas, g

Tauki, g

Ogļhidrāti, g

Enerģētiskā vērtība (kcal)

Vārīti rīsi

200

4,52

5,51

46,19

252,39

Maltās gaļas mērce ar dārzeņiem (1., 7.)

120

9,46

22,01

6,68

262,63

Jaunā ķīnas kāposta salāti ar zaļo mērci

75

1,95

1,58

11,83

69,28

Zemeņu-rabarberu ķīselis ar pienu (7.)

100/100

3,12

2,17

35,56

174,25

Rudzu maize (1.)

40

2,14

0,42

14,32

69,62

Kopā:

 

21,19

31,68

114,58

828,16

Pēc normām:

 

21-36

28-37

105-132

840-960

22. maijs - otrdiena

 

Porcijas svars, g

Olbaltum- vielas, g

Tauki, g

Ogļhidrāti, g

Enerģētiskā vērtība (kcal)

Mājas soļanka ar skābu krējumu un zaļumiem (7.)

270

14,93

24,62

40,69

444,10

Mannā biezputra ar ķiršu ievārījumu (1., 7)

150/30

12,86

13,72

67,39

444,50

Rudzu maize (1.)

40

2,56

4,99

15,79

118,31

Kopā:

 

30,35

43,34

123,87

1006,91

Pēc normām:

 

21-36

28-37

105-132

840-960

23. maijs - trešdiena

 

Porcijas svars, g

Olbaltum- vielas, g

Tauki, g

Ogļhidrāti, g

Enerģētiskā vērtība (kcal)

Vārīti kartupeļi

200

3,98

0,20

29,48

135,64

Mājas kotlete (7.)

60

6,94

15,40

3,36

179,83

Krējuma mērce (1., 7.)

50

0,54

6,75

2,04

71,07

Jauno kāpostu -tomātu salāti ar eļļu

75

2,22

4,22

2,85

58,22

Kakao krēms ar sulas ķīseli (7.)

50/75

0,89

3,07

50,14

231,76

Rudzu maize (1.)

40

2,14

0,42

14,32

69,62

Kopā:

 

20,82

30,06

102,19

762,58

Pēc normām:

 

21-36

28-37

105-132

840-960

24. maijs - ceturtdiena

 

Porcijas svars, g

Olbaltum- vielas, g

Tauki, g

Ogļhidrāti, g

Enerģētiskā vērtība (kcal)

Spinātu -skābeņu ar cūkgaļu, skābu krējumu un zaļumiem (1., 7.)

270

15,94

22,84

35,16

409,97

Biezpiena-burkānu sacepums ar ogu ķīseli

60/100

6,54

7,05

32,51

219,65

Saldskābmaize  (1.)

45

2,56

4,99

15,79

118,31

Kopā:

 

25,04

34,88

103,46

827,93

Pēc normām:

 

21-36

28-37

105-132

840-960

25. maijs - piektdiena

 

Porcijas svars, g

Olbaltum- vielas, g

Tauki, g

Ogļhidrāti, g

Enerģētiskā vērtība (kcal)

Burkānu zirnīšu sautējums (7.)

200

8,94

29,54

37,48

451,54

Sautēta vistas fileja

75

15,88

11,75

0,72

172,16

Svaigs gurķis

30

0,33

0,06

1,14

6,42

Piena ķīselis ar sulas ķīseli (7.)

100/100

6,48

2,19

61,17

290,29

Rudzu maize (1.)

40

2,14

0,42

14,32

69,62

Kopā:

 

33,77

43,96

114,83

990,04

 

Pēc normām:

 

21-36

28-37

105-132

840-960


Valmieras Pārgaujas sākumskolas ēdināšanas bloks

"Vielas vai produkti, kas izraisa alerģiju vai nepanesību"

1. Labības pārtikas produkti, kas satur kviešu lipekli (t.i., kvieši, rudzi, mieži, auzas, speltas kvieši, triticum turgidum polonicum vai to hibridizēti celmi) un to produkti

2. Vēžveidīgie un to produkti

3. Olas un to produkti

4. Zivis un to produkti

5. Zemesrieksti un to produkti

6. Sojas pupas un to produkti

page1image151016

7. Piens un tā produkti (ieskaitot laktozi)
pekanrieksti (Carya illinoiesis (Wangenh.) K.Koch), Brazīlijas rieksti (Bertholletia exelca), pistāciju rieksti (Pistacia vera), makadāmijas rieksti un Queensland 
rieksti (Macadamia ternifolia) un to produkti 9. Selerijas un to produkti

10. Sinepes un to produkti

11. Sezama sēklas un to produkti

12. Sēra dioksīds un sulfīti, ja to koncentrācija pārsniedz 10 mg/kg vai 10 mg/l.

13. Lupīna un tās produkti

14. Gliemji un to produkti 


Autortiesības © 2018 Valmieras Pārgaujas sākumskola. Visas tiesības aizsargātas.
Joomla! ir atvērtā koda programmprodukts ar GNU General Public licenci.
Joomla templates 1.7 by Hostgator