Ēdnīca

Drukāt
Izveidots Pirmdiena, 17 Oktobris 2011 11:10

Ēdināšanas pakalpojumus nodrošina SIA "KANTĪNE B"

Turpmākajai ēdināšanai talonus varēs iegādāties kafejnīcā, tās darba laikā (sekojiet info uz vietas).

Par ēdināšanu iespējams norēķināties ar internetbankas palīdzību – skaitīt naudu uz sekojošu konta Nr.

Konta Nr. LV59HABA0001409049292

Reģistrācijas Nr. LV 44102004917

Pakalpojuma sniedzēja kontā naudai ir jābūt ieskaitītai trīs dienas iepriekš pirms pakalpojumu saņemšanas.

(Piektdien līdz plkst. 12:00 jāieskaita nauda par pusdienām pirmdienā)

Maksājuma uzdevumā jānorāda – skolas nosaukums, bērna vārds, uzvārds, klase un periods, par kuru samaksāts.

Lūdzam informāciju aizpildīt korekti, pretējā gadījumā ieskaitīto naudu atskaitīsim maksātāja kontā!

Pusdienu atteikumu slimības vai kādu citu iemeslu dēļ pieņemam tekošajā dienā līdz plkst. 9:00.

Klašu kolektīvu atteikums ir jāatsaka 3 dienas iepriekš.

Bērni, kuriem ir vajadzīga īpaša diēta, lūdzam, iesniegt ārstu izziņu pie skolas medmāsas.

Kontaktinformācija:

Sīkākā informācija un atteikumi pieejami pa tālruni 20262149 – Valmieras Pārgaujas sākumskolas ēdināšanas bloks

Bērni, kuriem ir vajadzīga īpaša diēta, lūdzam, iesniegt ārstu izziņu pie skolas ārsta.

 

Lūdzam pedagogus veikt pusdienu atteikumus plānotajos skolu pasākumos un informēt par izmaiņām stundu grafikos.

 

 ______________________________________________________________________________________

Kafejnīcas darba laiki:

P. 8:00-15:00

O. 8:00-15:00

T. 8:00-15:00

C. 8:00-15:00

P. 8:00-15:00


Pusdienu starpbrīži:

10.50-11.10

11.50-12.10

12.50-13.10

Brīvpusdienas no 1.-6. klasei

Launags 1., 2. klasei plkst. 14:00 - 0,70 eiro


 

Ēdienkarte no 9. marta līdz 13. martam

9. marts - PIRMDIENA

 

Porcijas

svars, g

Olbaltum-

vielas, g

Tauki, g

Ogļhidrāti, g

Enerģētiskā

vērtība (kcal)

Vārīti griķi

200

12.00

3.14

59.14

312.82

Kurzemes stroganovs (1., 7.)

50/75

9.14

21.46

3.80

244.91

Kāpostu-burkānu salāti ar zaļo mērci un rucolu

75

2.22

4.22

2.85

58.22

Zemeņu krēms (7.)

50

1.60

1.00

16.99

83.32

Skolas piens “Rasēns” (7.)

200

6.00

3.00

9.60

89.40

Kopā:

 

30.96

32.81

92.38

788.67

Pēc normām:

 

20-37

27-38

90-147

800-980

10. marts - otrdiena

 

Porcijas

svars, g

Olbaltum-

vielas, g

Tauki, g

Ogļhidrāti, g

Enerģētiskā

vērtība (kcal)

Pupiņu zupa ar cūkgaļu, skābu krējumu un zaļumiem (7.)

300

25.44

25.02

89.85

686.34

Saldā biezpiena masa ar ogu mērci (7.)

60/50

6.00

2.20

31.29

168.96

Sviestmaize ar zaļumiem (1., 7.)

45

2.56

4.99

15.79

118.31

Kopā:

 

34.00

32.21

136.93

973.61

Pēc normām:

 

20-37

27-38

90-147

800-980

11. marts - trešdiena

 

Porcijas

svars, g

Olbaltum-

vielas, g

Tauki, g

Ogļhidrāti, g

Enerģētiskā

vērtība (kcal)

Vārīti rīsi

200

4.52

5.51

46.19

252.39

Viltotais zaķis (7.)

60

5.21

15.40

3.36

172.89

Krējuma mērce (1., 7.)

50

0.54

6.75

2.04

71.07

Marinētu biešu salāti

75

1.17

0.39

4.73

27.11

Skolas piens “Rasēns” (7.)

200

6.00

3.00

9.60

89.40

Dzērveņu želeja ar putukrējumu (7.)

150/20

2.57

2.28

54.69

249.53

Kopā:

 

20.01

33.33

120.61

862.38

Pēc normām:

 

20-37

27-38

90-147

800-980

12. februāris - ceturtdiena

 

Porcijas

svars, g

Olbaltum-

vielas, g

Tauki, g

Ogļhidrāti, g

Enerģētiskā

vērtība (kcal)

Mājas soļanka ar skābu krējumu un zaļumiem (7.)

300

16.59

27.36

45.21

493.44

Mannā biezputra ar ievārījumu (1., 7.)

150/30

12.86

17.88

58.40

445.95

Saldskābmaize (1.)

40

3.00

0.48

23.24

109.28

Kopā:

 

32.45

45.72

126.85

1048.67

Pēc normām:

 

20-37

27-38

90-147

800-980

13. februāris - piektdiena

 

Porcijas

svars, g

Olbaltum-

vielas, g

Tauki, g

Ogļhidrāti, g

Enerģētiskā

vērtība (kcal)

Makaroni ar gaļu

250

13.47

14.25

46.89

369.68

Vitamīnu mērcīte

30

0.77

5.69

0.12

54.73

Burkānu-apelsīnu salāti

75

2.22

4.22

2.85

58.22

Konditorejas izstrādājums

80

7.84

7.04

29.76

213.76

Sulas dzēriens

200

0.63

0.11

10.31

44.75

Kopā:

 

24.93

31.30

89.93

741.14

Pēc normām:

 

20-37

27-38

90-147

800-980

 

"Vielas vai produkti, kas izraisa alerģiju vai nepanesību"Valmieras Pārgaujas sākumskolas ēdināšanas bloks

1. Labības pārtikas produkti, kas satur kviešu lipekli (t.i., kvieši, rudzi, mieži, auzas, speltas kvieši, triticum turgidum polonicum vai to hibridizēti celmi) un to produkti

2. Vēžveidīgie un to produkti

4. Zivis un to produkti

5. Zemesrieksti un to produkti

6. Sojas pupas un to produkti

7. Piens un tā produkti (ieskaitot laktozi)

8. Rieksti: mandeles (Amygdalud communis L.), lazdu rieksti (Corylus avellana), valrieksti (Juglans regia), Indijas rieksti (Anacardium occidentale), pekanrieksti (Carya illinoiesis (Wangenh.) K.Koch), Brazīlijas rieksti (Bertholletia exelca), pistāciju rieksti (Pistacia vera), makadāmijas rieksti un Queensland rieksti (Macadamia ternifolia) un to produkti

9. Selerijas un to produkti

10. Sinepes un to produkti

11. Sezama sēklas un to produkti

12. Sēra dioksīds un sulfīti, ja to koncentrācija pārsniedz 10 mg/kg vai 10 mg/l.

13. Lupīna un tās produkti

14. Gliemji un to produkti



Autortiesības © 2020 Valmieras Pārgaujas sākumskola. Visas tiesības aizsargātas.
Joomla! ir atvērtā koda programmprodukts ar GNU General Public licenci.
Joomla templates 1.7 by Hostgator