Ēdnīca

Drukāt
Izveidots Pirmdiena, 17 Oktobris 2011 11:10

Ēdināšanas pakalpojumus nodrošina SIA "KANTĪNE B"

 

Sakarā ar Covid-19 aicinām izmantot bezskaidras naudas norēķinu.

Par ēdināšanu iespējams norēķināties ar Internetbankas palīdzību, pārskaitot naudu uz sekojošu konta Nr.  SIA „Kantīne B”

Konta Nr. LV59HABA0001409049292

Reģistrācijas N r. LV 44102004917

Pakalpojuma sniedzēja kontā naudai ir jābūt trīs dienas iepriekš pirms pakalpojuma saņemšanas.(Piektdien līdz plkst. 12:00 jāieskaita nauda par pusdienām pirmdienā).

Maksājuma uzdevumā jānorāda – skolas nosaukums, bērna vārds, uzvārds, klase un periods, par kuru samaksāts.

Lūdzam informāciju aizpildīt korekti, pretējā gadījumā ieskaitīto naudu atskaitīsim maksātāja kontā!

 

Kafejnīcas darba laiks: 8:00 - 9:30 un 13:00 – 15:00

Pusdienu laiki

 

Sakarā ar distancēšanos skolotāju pusdienas no plkst. 12:30.

Aicinām skolotājus ievērot šos  laikus un palīdzēt nodrošināt kārtību.

 

Ēdamzālē var uzturēties 20 minūtes. Lūdzam iekļauties šajā laikā.

Zālē vienlaicīgi tiek klāts katrs 2. galds. Pavāru komanda strādā pie galda klāšanas un dezinfekcijas nākamajai  skolēnu plūsmai.

 

Pusdienu atteikumu slimības vai kādu citu iemeslu dēļ pieņemam tekošajā dienā līdz plkst. 9:00.

Sīkākā informācija un atteikumi pieejami pa tālruni 20262149 – Valmieras Pārgaujas sākumskolas ēdināšanas bloks.

 

Klašu kolektīvu atteikums ir jāatsaka 3 dienas iepriekš.

 

Bērni, kuriem ir vajadzīga īpaša diēta, lūdzam, iesniegt ārstu izziņu pie skolas ārsta.

 

Lūdzam pedagogus veikt pusdienu atteikumus plānotajos skolu pasākumos un informēt par izmaiņām stundu grafikos.

Lūdzam pievērst pastiprinātu uzmanību roku mazgāšanai un dezinfekcijai!

SIA “Kantīne B”

 

Sīkāka informācija un atteikumi pieejami pa tālruni 20262149 – Valmieras Pārgaujas sākumskolas ēdināšanas bloks

Bērni, kuriem ir vajadzīga īpaša diēta, lūdzam, iesniegt ārstu izziņu pie skolas ārsta.

 

Lūdzam pedagogus veikt pusdienu atteikumus plānotajos skolu pasākumos un informēt par izmaiņām stundu grafikos.

 

 ______________________________________________________________________________________


Launags 1., 2. klasei plkst. 14:00 - 0,70 eiro
Brīvpusdienas no 1.-6. klasei


 

Ēdienkarte no 12. aprīļa līdz 16. aprīlim

 

19. aprīlis - pirmdiena

 

Porcijas

svars, g

Olbaltum-

vielas, g

Tauki, g

Ogļhidrāti, g

Enerģētiskā

vērtība (kcal)

Vārīti griķi

250

15.00

3.93

73.93

391.03

Cūkgaļas gulašs (1., .7)

50/75

12.36

21.14

11.45

285.50

Kāpostu-tomātu salāti ar skābu krējumu (7.)

60

0.94

2.15

3.23

36.07

Augļu jogurts (7.)

150

3.60

4.50

21.00

138.90

Kopā:

 

31.90

31.72

109.60

851.49

Pēc normām:

 

20-37

27-38

90-147

800-980

20. aprīlis – otrdiena

 

Porcijas

svars, g

Olbaltum-

vielas, g

Tauki, g

Ogļhidrāti, g

Enerģētiskā

vērtība (kcal)

Vistas gaļas zupa ar makaronu burtiņiem, skābu krējumu un

zaļumiem (1., 7.)

300

16.84

15.10

26.02

307.27

Rudzu maizes zupa ar žāvētiem augļiem un putukrējumu

(1., 7.)

150/30

7.31

4.46

58.62

303.80

Saldskābmaize (1.)

40

2.14

0.42

14.32

69.62

Kopā:

 

26.28

29.97

98.96

770.69

Pēc normām:

 

20-37

27-38

90-147

800-980

21. aprīlis – trešdiena

 

Porcijas

svars, g

Olbaltum-

vielas, g

Tauki, g

Ogļhidrāti, g

Enerģētiskā

vērtība (kcal)

Vārīti kartupeļi

250

4.98

0.25

36.85

169.55

Viltotais zaķis (7.)

80

6.94

20.54

4.48

230.52

Krējuma mērce (1., 7.)

50

0.54

6.75

2.04

71.07

Biešu salāti ar skābu krējumu un ķiploku (7.)

60

1.45

2.46

4.81

47.20

Sulas dzēriens

200

0.13

0.00

18.03

72.67

Kopā:

 

24.04

30.00

96.22

751.00

Pēc normām:

 

20-37

27-38

90-147

800-980

22. aprīlis – ceturtdiena

 

Porcijas svars, g

Olbaltum- vielas, g

Tauki, g

Ogļhidrāti, g

Enerģētiskā vērtība (kcal)

Mājas soļanka ar skābu krējumu un zaļumiem (7.)

300

16.59

27.36

45.21

493.44

Biezpiena – burkānu sacepums ar sulas ķīseli (1., 3.)

70/100

8.01

7.50

34.54

237.72

Saldskābmaize (1.)

40

3.00

0.48

23.24

109.28

Kopā:

 

27.60

35.34

102.99

840.44

Pēc normām:

 

20-37

27-38

90-147

800-980

23. aprīlis – piektdiena

 

Porcijas

svars, g

Olbaltum-

vielas, g

Tauki, g

Ogļhidrāti, g

Enerģētiskā

vērtība (kcal)

Vārīti makaroni (1.)

250

12.00

1.20

71.00

342.80

Kurzemes stroganovs (1., 7.)

50/75

9.14

21.46

3.80

244.91

Kāpostu-burkānu salāti ar eļļu

60

1.78

3.37

2.28

46.57

Ogu uzpūtenis ar pienu (1., 7.)

100/100

4.24

2.37

30.95

162.05

Kopā:

 

27.15

28.40

108.03

796.33

Pēc normām:

 

20-37

27-38

90-147

800-980

 

"Vielas vai produkti, kas izraisa alerģiju vai nepanesību"Valmieras Pārgaujas sākumskolas ēdināšanas bloks 

1. Labības pārtikas produkti, kas satur kviešu lipekli (t.i., kvieši, rudzi, mieži, auzas, speltas kvieši, triticum turgidum polonicum vai to hibridizēti celmi) un to produkti

2. Vēžveidīgie un to produkti

4. Zivis un to produkti

5. Zemesrieksti un to produkti

6. Sojas pupas un to produkti

7. Piens un tā produkti (ieskaitot laktozi)

8. Rieksti: mandeles (Amygdalud communis L.), lazdu rieksti (Corylus avellana), valrieksti (Juglans regia), Indijas rieksti (Anacardium occidentale), pekanrieksti (Carya illinoiesis (Wangenh.) K.Koch), Brazīlijas rieksti (Bertholletia exelca), pistāciju rieksti (Pistacia vera), makadāmijas rieksti un Queensland rieksti (Macadamia ternifolia) un to produkti

9. Selerijas un to produkti

10. Sinepes un to produkti

11. Sezama sēklas un to produkti

12. Sēra dioksīds un sulfīti, ja to koncentrācija pārsniedz 10 mg/kg vai 10 mg/l.

13. Lupīna un tās produkti

14. Gliemji un to produkti



Autortiesības © 2021 Valmieras Pārgaujas sākumskola. Visas tiesības aizsargātas.
Joomla! ir atvērtā koda programmprodukts ar GNU General Public licenci.
Joomla templates 1.7 by Hostgator