Ēdnīca

Drukāt
Izveidots Pirmdiena, 17 Oktobris 2011 11:10

Ēdināšanas pakalpojumus nodrošina SIA "KANTĪNE B"

Turpmākajai ēdināšanai talonus varēs iegādāties kafejnīcā, tās darba laikā (sekojiet info uz vietas).

Par ēdināšanu iespējams norēķināties ar internetbankas palīdzību – skaitīt naudu uz sekojošu konta Nr.

Konta Nr. LV59HABA0001409049292

Reģistrācijas Nr. LV 44102004917

Pakalpojuma sniedzēja kontā naudai ir jābūt ieskaitītai trīs dienas iepriekš pirms pakalpojumu saņemšanas.

(Piektdien līdz plkst. 12:00 jāieskaita nauda par pusdienām pirmdienā)

Maksājuma uzdevumā jānorāda – skolas nosaukums, bērna vārds, uzvārds, klase un periods, par kuru samaksāts.

Lūdzam informāciju aizpildīt korekti, pretējā gadījumā ieskaitīto naudu atskaitīsim maksātāja kontā!

Pusdienu atteikumu slimības vai kādu citu iemeslu dēļ pieņemam tekošajā dienā līdz plkst. 9:00.

Klašu kolektīvu atteikums ir jāatsaka 3 dienas iepriekš.

Bērni, kuriem ir vajadzīga īpaša diēta, lūdzam, iesniegt ārstu izziņu pie skolas medmāsas.

Kontaktinformācija:

Sīkākā informācija un atteikumi pieejami pa tālruni 20262149 – Valmieras Pārgaujas sākumskolas ēdināšanas bloks

Bērni, kuriem ir vajadzīga īpaša diēta, lūdzam, iesniegt ārstu izziņu pie skolas ārsta.

 

Lūdzam pedagogus veikt pusdienu atteikumus plānotajos skolu pasākumos un informēt par izmaiņām stundu grafikos.

 

 ______________________________________________________________________________________

Kafejnīcas darba laiki:

P. 8:00-15:00

O. 8:00-15:00

T. 8:00-15:00

C. 8:00-15:00

P. 8:00-15:00


Pusdienu starpbrīži:

10.50-11.10

11.50-12.10

12.50-13.10

Brīvpusdienas no 1.-6. klasei

Launags 1., 2. klasei plkst. 14:00 - 0,70 eiro


 

Ēdienkarte no 19. novembra līdz 22. novembrim

19. novembris – otrdiena

 

Porcijas svars, g

Olbaltum- vielas, g

Tauki, g

Ogļhidrāti, g

Enerģētiskā vērtība (kcal)

Dārzāju zupa ar vistas gaļu, skābu krējumu un zaļumiem (7.)

300

16,83

15,09

26,01

307,17

Mannā biezputra ar ievārījumu (1., 7.)

150/30

10,72

14,90

56,16

401,57

Saldskābmaize ar sviestu un zaļumiem (1., 7.)

45

2,56

4,99

15,79

118,31

Skolas auglis - ābols

100

0,40

0,80

9,80

48,00

Kopā:

 

30,51

35,78

107,76

875,05

Pēc normām:

 

20-37

27-38

90-147

800-980

20. novembris - trešdiena

 

Porcijas svars, g

Olbaltum- vielas, g

Tauki, g

Ogļhidrāti, g

Enerģētiskā vērtība (kcal)

Vārīti griķi

250

15,00

3,93

73,93

391,03

Kurzemes stroganovs (1., 7.)

50/75

9,14

21,46

3,80

244,91

Kāpostu-burkānu salāti ar zaļo mērci

75

2,22

4,22

2,85

58,22

Rudzu maizes krēms ar sulas ķīseli (1., 7.)

50/100

3,86

5,66

31,83

193,66

Rudzu maize (1.)

40

2,14

0,42

14,32

69,62

Skolas piens “Rasēns” (7.)

200

6,00

3,00

9,60

89,40

Kopā:

 

38,35

38,68

136,32

957,43

Pēc normām:

 

20-37

27-38

90-147

800-980

21. novembris - ceturtdiena

 

Porcijas svars, g

Olbaltum- vielas, g

Tauki, g

Ogļhidrāti, g

Enerģētiskā vērtība (kcal)

Skābeņu ar cūkgaļu, skābu krējumu un zaļumiem (1., 7.)

300

17,71

25,38

24,61

397,70

Saldā biezpiena masa ar ogu mērci (7.)

60/50

6,00

2,20

31,29

168,96

Saldskābmaize ar sviestu un sieru (1., 7.)

40/5/20/

7,51

9,74

8,45

151,55

Skolas auglis - ābols

100

0,40

0,80

9,80

48,00

Kopā:

 

31,63

38,12

81,16

794,23

Pēc normām:

 

20-37

27-38

90-147

800-980

22. novembris - piektdiena

 

Porcijas svars, g

Olbaltum- vielas, g

Tauki, g

Ogļhidrāti, g

Enerģētiskā vērtība (kcal)

Kartupeļu -desiņu sacepums

250

17,03

15,83

39,08

366,83

Vitamīnu mērce (7.)

50

1,28

9,48

0,2

91,28

Marinētu biešu salāti

75

1,17

0,39

4,73

27,11

Augļu jogurts (7.)

150

3,60

4,50

21,00

138,90

Rudzu maize (1.)

40

2,14

0,42

14,32

69,62

Skolas piens “Rasēns” (7.)

200

6,00

3,00

9,60

89,40

Skolas auglis - ābols

100

0,40

0,80

9,80

48,00

Kopā:

 

31,62

34,42

98,73

831,14

Pēc normām:

 

20-37

27-38

90-147

800-980

 

"Vielas vai produkti, kas izraisa alerģiju vai nepanesību"Valmieras Pārgaujas sākumskolas ēdināšanas bloks

1. Labības pārtikas produkti, kas satur kviešu lipekli (t.i., kvieši, rudzi, mieži, auzas, speltas kvieši, triticum turgidum polonicum vai to hibridizēti celmi) un to produkti

2. Vēžveidīgie un to produkti

4. Zivis un to produkti

5. Zemesrieksti un to produkti

6. Sojas pupas un to produkti

7. Piens un tā produkti (ieskaitot laktozi)

8. Rieksti: mandeles (Amygdalud communis L.), lazdu rieksti (Corylus avellana), valrieksti (Juglans regia), Indijas rieksti (Anacardium occidentale), pekanrieksti (Carya illinoiesis (Wangenh.) K.Koch), Brazīlijas rieksti (Bertholletia exelca), pistāciju rieksti (Pistacia vera), makadāmijas rieksti un Queensland rieksti (Macadamia ternifolia) un to produkti

9. Selerijas un to produkti

10. Sinepes un to produkti

11. Sezama sēklas un to produkti

12. Sēra dioksīds un sulfīti, ja to koncentrācija pārsniedz 10 mg/kg vai 10 mg/l.

13. Lupīna un tās produkti

14. Gliemji un to produkti



Autortiesības © 2019 Valmieras Pārgaujas sākumskola. Visas tiesības aizsargātas.
Joomla! ir atvērtā koda programmprodukts ar GNU General Public licenci.
Joomla templates 1.7 by Hostgator