Ēdnīca

Drukāt
Izveidots Pirmdiena, 17 Oktobris 2011 11:10

Ēdināšanas pakalpojumus nodrošina SIA "KANTĪNE B"

 

Par ēdināšanu iespējams norēķināties ar Internetbankas palīdzību, pārskaitot naudu uz sekojošu konta Nr.

SIA „Kantīne B”

Konta Nr. LV59HABA0001409049292

Reģistrācijas N r. LV 44102004917

 

Launaga cena – 1.00 Eur

Pakalpojuma sniedzēja kontā naudai ir jābūt trīs dienas iepriekš pirms pakalpojuma saņemšanas.

(Piektdien līdz plkst. 12:00 jāieskaita nauda par pusdienām pirmdienā).

Maksājuma uzdevumā jānorāda – skolas nosaukums, bērna vārds, uzvārds, klase un periods, par kuru samaksāts.

Lūdzam informāciju aizpildīt korekti, pretējā gadījumā ieskaitīto naudu atskaitīsim maksātāja kontā!

KAFEJNĪCĀ KOMPLEKSO PUSDIENU TALONI NETIKS TIRGOTI.

 

Kafejnīcas darba laiks: 8:00 - 9:30 un 12:30 – 15:00

Pusdienu atteikumu slimības vai kādu citu iemeslu dēļ pieņemam tekošajā dienā līdz plkst. 9:00.

Pusdienu atteikšana - Šeit

 

Pusdienu laiki

pl.10:30 1.a, 1.b, 1.c, 1.d, 1.e, 2.e

pl.11:00 2.a, 2.b, 2.c, 2.d, 3.b

pl.11:30 3.c, 3.d, 3.a, 4.a, 4.b, 4.c

pl.12:00 4.d, 4.e, 5.a, 5.b, 5.d

pl.12:30 5.c, 5.e, 6.a, 6.b, 6.c, 6.d

 

Sakarā ar distancēšanos skolotāju pusdienas no plkst. 12:30.

Aicinām skolotājus ievērot šos  laikus un palīdzēt nodrošināt kārtību.


Ēdamzālē var uzturēties 20 minūtes. Lūdzam iekļauties šajā laikā.

Sīkāka informācija pieejam pa tālruni 20262149 – Valmieras Pārgaujas sākumskolas ēdināšanas bloks.

 

Klašu kolektīvu atteikums ir jāpaziņo 3 dienas iepriekš.

 

Bērni, kuriem ir vajadzīga īpaša diēta, lūdzam, iesniegt ārstu izziņu pie skolas ārsta.

 

Lūdzam pedagogus veikt pusdienu atteikumus plānotajos skolu pasākumos un informēt par izmaiņām stundu grafikos.

Lūdzam pievērst pastiprinātu uzmanību roku mazgāšanai un dezinfekcijai!

SIA “Kantīne B”

 ______________________________________________________________________________________



ĒDIENKARTE NO 20. MARTA LĪDZ 24. MARTAM

20. marts - pirmdiena

 

Porcijas svars, g

Olbaltumv ielas, g

 

Tauki, g

 

Ogļhidrāti, g

Enerģētiskā vērtība (kacl)

Makaroni ar gaļu (1.)

200

22.43

23.59

79.51

620.01

Vitmaīnu mērce (7.)

30

0.77

5.69

0.12

54.77

Jauno kāposti ar spinātiem, rucolu

75

0.84

2.69

4.97

47.39

Siltie dārzeņi (brokoļi)

50

1.40

0.20

3.50

21.40

Augļu jogurts (7.)

150

3.60

4.50

21.00

138.90

Kopā:

29.04

36.66

109.09

882.47

Pēc normām:

20-37

27-38

90-147

800-980

21. marts - otrdiena

 

Skābeņu zupa ar cūkgaļu, skābu krējumu un zaļumiem (1., 3., 7.)

 

300

 

17.71

 

25.38

 

24.61

 

397.70

Saldā biezpiena masa ar sulas ķīseli

60/80

6.65

3.48

44.45

235.76

Saldskābmaize (7.)

40

3.00

0.48

23.24

109.28

Kopā:

27.36

29.34

92.31

742.74

Pēc normām:

20-37

27-38

90-147

800-980

22. marts - trešdiena

Vārīti kartupeļi

200

3.99

0.20

29.48

135.67

Sautēta cūkgaļa krējuma - sēņu mērcē (1. 7.)

50/75

12.36

21.14

11.45

285.50

Burkānu salāti

75

0.68

0.15

7.50

34.05

Kakao krēms ar sulas ķīseli (7.)

50/100

0.89

3.07

60.14

271.76

Kopā:

27.91

34.56

118.57

896.97

Pēc normām:

20-37

27-38

90-147

800-980

23. marts - ceturtdiena

Vistas gaļas zupa ar makaronu burtiņiem, skābu krējumu un

zaļumiem (7.)

300

18.56

20.22

37.50

406.24

Mannā biezputra ar ievārījumu (1., 7.)

150/30

12.86

17.88

67.39

481.89

Bumbieris

100

0.30

0.20

14.00

59.00

Rudzu maize (7.)

40

3.00

0.48

23.24

109.28

Kopā:

34.72

38.78

142.13

1056.41

Pēc normām:

20-37

27-38

90-147

800-980

24. marts - piektdiena

Vārīti rīsi

200

4.52

5.51

46.19

252.39

Marinēti vistas gaļas gabaliņi

70

8.91

11.92

0.00

142.93

Pikantā mērce (7.)

30

0.77

5.69

0.12

54.73

Marinēts gurķis

30

0.24

0.00

1.80

8.16

Ogu uzpūtenis ar pienu (1., 7.)

100/100

4.24

2.36

30.95

161.99

Kopā:

26.69

33.47

87.05

756.20

Pēc normām:

20-37

27-38

90-147

800-980

 
 

Eiropas Parlamenta un Padomes regulas nr.1169/2011 2.pielikumā ir norādītas

"Vielas vai produkti, kas izraisa alerģiju vai nepanesību"

1. Labības pārtikas produkti, kas satur kviešu lipekli (t.i., kvieši, rudzi, mieži, auzas, speltas kvieši, triticum turgidum polonicum vai to hibridizēti celmi) un to produkti

2. Vēžveidīgie un to produkti

3. Olas un to produkti

4. Zivis un to produkti

5. Zemesrieksti un to produkti

6. Sojas pupas un to produkti

7. Piens un tā produkti (ieskaitot laktozi)

8. Rieksti: mandeles (Amygdalud communis L.), lazdu rieksti (Corylus avellana), valrieksti (Juglans regia), Indijas rieksti (Anacardium occidentale), pekanrieksti (Carya illinoiesis (Wangenh.) K.Koch), Brazīlijas rieksti (Bertholletia exelca), pistāciju rieksti (Pistacia vera), makadāmijas rieksti un Queensland rieksti (Macadamia ternifolia) un to produkti

9. Selerijas un to produkti

10. Sinepes un to produkti

11. Sezama sēklas un to produkti

12. Sēra dioksīds un sulfīti, ja to koncentrācija pārsniedz 10 mg/kg vai 10 mg/l.

13. Lupīna un tās produkti

14. Gliemji un to produkti

Autortiesības © 2023 Valmieras Pārgaujas sākumskola. Visas tiesības aizsargātas.
Joomla! ir atvērtā koda programmprodukts ar GNU General Public licenci.
Joomla templates 1.7 by Hostgator