Superpuika 2016

Drukāt
Izveidots Piektdiena, 25 Septembris 2015 21:35

Konkursam “Superpuika 2016” var pieteikties 2003. un 2004. gadā dzimuši zēni no visas Latvijas. Konkursa 1.kārta notiks 2015.gada 14.oktobrī, pieteikšanās līdz 30.septembrim. Konkursa 2.kārta gaidāma 3.decembrī, un konkursa fināls notiks 2016. gada pavasar   .

 

Pieteikšanās elektroniski www.tjn.lv aizpildot anketu vai

http://ej.uz/SP2016

“Superpuika” ir ilglaicīgākais konkurss 11 – 12 gadus veciem puišiem no visas Latvijas, kuru katru gadu rīko Rīgas Tehniskās jaunrades nams “Annas 2”. Šogad konkurss “Superpuika” svin savu

25 gadu jubileju.

 

 Konkursa uzdevumi ir ļoti vispusīgi, dodot iespēju dalībniekiem pierādīt savas spējas un prasmes gan fiziskajos un erudīcijas uzdevumos, gan arī amatniecības, radošajos un tehniska rakstura uzdevumos.

Lai kļūtu par Superpuiku, jābūt universālam – jāprot apstrādāt koku, rīkoties ar nazi un āmuru, siet mezglus, rāpties pa virvi, pārvietoties augstumā, darboties ar mālu, radīt oriģinālu dizainu, prast izmantot mūsdienu tehnoloģijas utt. TJN „Annas 2” ir interešu izglītības iestāde, kurā bērniem un jauniešiem tiek dota iespēja iegūt un pilnveidot savas prasmes tehniskajā jaunradē, amatniecībā un citās jomās. Nodarbības tiek organizētas, lai attīstītu bērnos un jauniešos personību un veicinātu interesi par dažādu procesu norisi un iespējām tos ietekmēt pašu spēkiem.

Vairāk informācijas:

http://www.tjn.lv

https://superpuika.wordpress.com

Autortiesības © 2024 Valmieras Pārgaujas sākumskola. Visas tiesības aizsargātas.
Joomla! ir atvērtā koda programmprodukts ar GNU General Public licenci.
Joomla templates 1.7 by Hostgator