Konkurss: "Liec savam pedagogam pasmaidīt"

Drukāt
Izveidots Trešdiena, 27 Septembris 2017 10:54

Latvijas Izglītības un zinātnes darbinieku arodbiedrība Pasaules Skolotāju dienas ietvaros rīko konkursu “Liec savam pedagogam pasmaidīt!”. Konkursā aicinām piedalīties ikvienu Latvijas skolēnu un studentu, daloties ar savu stāstu, par to kā ir izdevies pārsteigt savu pedagogu Pasaules Skolotāju dienā 5.oktobrī.

 

Uzdevums

Jāpublicē twitter vai facebook, vai jāiesūta elektroniski (bildes, video, īss apraksts utt.) uz e-pastu, kā savā izglītības iestādē izdevās iepriecināt un likt pasmaidīt savam pasniedzējam vai skolotājam Pasaules Skolotāju dienā.

Stāstu iesniegšana

Skolēns/students var pieteikties konkursam vienā no trim veidiem:

1)      Publicējot (bildes, video, īss aprakstu utt.) sociālajā tiklā twitter vai facebook ar atsauces tagu #Skolotājiem;

2)      Iesūtot (bildes, video, īss aprakstu utt.) e-pastā  Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.

Iesūtot darbus e-pastā, konkursa dalībniekam jānorāda savs vārds, uzvārds, mācību iestāde, kurā skolēns/students mācās/studē un telefona numurs.

Konkursa norises laiks ir no 2017.gada 29.septembra līdz 13.oktobrim. Konkursa uzvarētājs tiks paziņots š.g. 15.novembrī www.lizda.lv.

Konkursa uzvarētāji balvā saņems “Laimas” šokolādes muzeja un radošās darbnīcas apmeklējumu!

Autortiesības © 2024 Valmieras Pārgaujas sākumskola. Visas tiesības aizsargātas.
Joomla! ir atvērtā koda programmprodukts ar GNU General Public licenci.
Joomla templates 1.7 by Hostgator