Skolas koru koncerts Sv. Sīmaņa baznīcā

Drukāt

Koru koncerts

6. decembrī , trīs gadus kopš iepriekšējā koncerta, Valmieras Pārgaujas sākumskolas kora dziedātāji atkal varēja radīt sirsnīgu Adventa laika atmosfēru ,dziedot skanīgajā Sv. Sīmaņa baznīcā.
Koncertā" Nakti bira zelta rasa"' uzstājās skolas kori- 1.klašu koris, meiteņu kori "Saulstariņi"' un ""Rudzupuķe", vokālais ansamblis "'Lai skan!"- diriģente un ansambļa vadītāja Ingūna Gruntmane, zēnu koris , zvanu un blokflautu ansambļi- diriģente un ansambļu vadītāja AndaTomsone. Dzejas rindas runāja Anete Ķīkule.
Paldies baznīcas mācītājam par uzrunu koncerta dalībniekiem un novēlējumu katram iedegt svecīti , lai iegūtu mieru. Paldies arī ērģelniekam Leonam Āķeram par nenogurstošo rūpi par mūsu skolas koru Ziemassvētku koncertu vairāku gadu garumā, savlaicīgi rezervējot baznīcas telpas un ,protams, spēlējot ērģeļu pavadījumus koriem.
Paldies arī koncertmeistarei Elitai Tomsonei par zēnu kora dziedājuma pavadīšanu.
Vislielākais paldies ikvienam koncerta dalībniekam par ieguldīto darbu koncerta tapšanā!
Bija patiess prieks par kuplo klausītāju pulku un mirdzumu acīs par savu bērnu radītajām pozitīvajām emocijām un mieru Ziemassvētku gaidīšanas laikā, dziedot koncerta noslēgumā kopā "'Klusa nakts , svēta nakts"'.
Lai miers ir katrā mājā!
Sagatavoja Ingūna Gruntmane
Autortiesības © 2024 Valmieras Pārgaujas sākumskola. Visas tiesības aizsargātas.
Joomla! ir atvērtā koda programmprodukts ar GNU General Public licenci.
Joomla templates 1.7 by Hostgator