Teātra pulciņu festivāli

Drukāt
Izveidots Trešdiena, 05 Aprīlis 2017 08:49

 

  30.03.2017. es kopā ar mūsu skolas teātra pulciņu devāmies uz Dikļiem, lai piedalītos teātra pulciņu festivālā.   

  Mēs visi satikāmies skolas hallē plkst.12:45, paēdām pusdienas un sagaidījām autobusu. Kad autobuss atbrauca, mēs sakrāmējām savas lietas un sākām ceļojumu uz Dikļiem.

 

  Pēc pavisam īsa brīža bijām klāt! Izkrāmējām mantas un mazliet atpūtāmies, vēlāk devāmies uz zāli, lai skatītos citu pulciņu izrādes.

  Izrādes bija ļoti interesantas. Kāda  izrāde bija par mazu puķu zirnīti, kurš izaug par lielu un skaistu ziedu. Izrāde par Pilsētas peli un lauku peli arī bija ļoti interesanta. Man mīļākās izrādes nosaukums bija ,,Nāves bailes”. Tā bija par meitenēm, kas domāja, ka viņu labākā draudzene ir mirusi, bet izradījās, ka viņa vienkārši gulēja.

  Ja es nemaldos, tad šajā festivālā tika  izrādītas vienpadsmit izrādes. Kad bija mūsu laiks uzstāties, mēs spēlējām izrādi ,,Raivo atgadījums”. Pēc manām domām, mēs nospēlējām lieliski.

  Kad bijām nospēlējuši, turpinājām skatīties citu kolektīvu izrādes. Tad pienāca laiks pusdienām un apbalvošanas ceremonijai, pēc kuras visi devās uz diskotēku. Ballīte varēja sākties! Kārtīgi izdejojušies, mēs braucām mājas piekusuši, bet laimīgi.

  Nākamajā dienā  mūsu ceļš veda uz Limbažiem. Samiegojušies un nedaudz noguruši no iepriekšējās dienas, mēs tomēr bijām apņēmības pilni. Limbažos viss notika gandrīz tāpat  kā Dikļos. Atšķirība bija tāda, ka dabūjām mazliet pastaigāt, jo mums bija jāiet uz Bērnu un jauniešu centru, lai redzētu vienu izrādi, un tad  jādodas  atpakaļ uz Limbažu skolu, lai redzētu nākamo izrādi. Izrādēs notika divās ēkās. Tā mēs staigājām vairākas reizes, lai redzētu visas izrādes. Lai gan visas izrādes bija jautras, viena no izrādēm man paliks atmiņā vislabāk.

  Tās nosaukums bija ,,Eirovīzija’’. Viss notika kā īstajā  Eirovīzijā,  pat balsošana, tikai neuzstājās vis cilvēki, bet gan marionetes. Šī teātra izrāde bija ļoti smieklīga un uzjautrinoša.

  Pēc vēl dažu izrāžu noskatīšanās un ātra ceļojuma uz veikalu mēs atgriezāmies zālē, kur mūs gaidīja instruktors. Visi teātra pulciņu dalībnieki tika aicināti spēlēt atmiņu spēles un spēles, kur jāstrādā kopā visam pulciņam. Pasākuma noslēgumā atkal bija iespēja paballēties diskotēkā.

  Diena pagāja ātri, varējām atgriezties Valmierā. Šīs bija divas lieliskas dienas, lai iepazītos ar citiem jauniešiem, iegūtu jaunus draugus un redzētu, ko prot citi! Paldies mūsu skolotājai Anitai!

 

 

                                                                                                 Marta Kazaka 4.a

Skolotāja I.Ozoliņa

Autortiesības © 2024 Valmieras Pārgaujas sākumskola. Visas tiesības aizsargātas.
Joomla! ir atvērtā koda programmprodukts ar GNU General Public licenci.
Joomla templates 1.7 by Hostgator