6.d klases skolniece Rūta Renāte Demitere startē erudīcijas spēlē "Gudrs, vēl gudrāks"

Drukāt
Izveidots Otrdiena, 03 Oktobris 2017 09:13

Rūta Renāte kopā ar atbalstītāju grupu LTV

  Uzsākot jauno mācību gadu, LTV 1 ēterā jau piekto sezonu atgriežas erudīcijas spēle „Gudrs vēl gudrāks”. Arī šogad jauno sezonu uzsākot, tika aicināts iesaistīties spēlē ikviens Latvijas vispārizglītojošo skolu 6.klašu skolēns. No mūsu skolas pieteikuma anketas iesniedza trīs skolnieces no 6.d klases -  Enija Bivālova, Rūta Renāte Demitere un Karolīna Sprice. Tomēr jau otro reizi veiksme bija kopā ar Rūtu Renāti, kura tika aicināta 21.septembrī ierasties uz LTV 1 studiju 2.kārtas „Gudrs vēl gudrāks” dalībnieku filmēšanu.

Rūta Renāte LTV studijā pirms atbildīgās spēles

  Uz galvaspilsētu devās ne vien Rūta Renāte, bet arī atbalstītāji - klases audzinātāja Dzintra Indriksone, ģimene, klases un skolas biedri. Katram dalībniekam tā ir iespēja iegūt jaunu pieredzi, pozitīvas emocijas un pārbaudīt ne tikai zināšanas, bet izturēt arī zināmu stresu publiski uzstājoties. Lai arī Rūta raidījuma filmēšanā piedalijās jau otro reizi, tomēr uztraukumu un atbildības sajūtu tas nemazināja.  Katrs dalībnieks saņēma ne tikai labas emocijas un atbalstu, bet arī atzinības rakstu par piedalīšanos, žurnālu „Geo” un Latvenergo ielūgumu uz bezmaksas ekskursiju ar klasi.

Rūta kopā ar vizuālās mākslas skolotāju Ilonu Mežinsku LTV atpūtas telpās

  Kā veicās spēlē “Gudrs, vēl gudrāks” mūsu sešklasniecei Rūtai Renātei Demiterei, būs iespēja vērot LTV 1 ēterā 13.oktobrī plkst. 19:05.

Materiālu sagatavoja skolotāja ILONA Mežinska

Autortiesības © 2024 Valmieras Pārgaujas sākumskola. Visas tiesības aizsargātas.
Joomla! ir atvērtā koda programmprodukts ar GNU General Public licenci.
Joomla templates 1.7 by Hostgator