Mēs lepojamies! Mums izdevās!

Drukāt
Izveidots Trešdiena, 01 Novembris 2017 09:35

  Katru gadu septembrī atzīmējam Dzejas dienas, kad īpašu uzmanību veltām dzejas pasaules daudzveidībai un mūsu autoru radošajai izpausmei dzejas laukā.

   Šogad 4., 5. un 6.klašu skolēni tika aicināti ne tikai izvēlēties sev tīkamāko dzejoli un iemācīties to norunāt no galvas, bet gan sagatavot prezentāciju, pievēršot uzmanību gan izvēlētajai vietai, gan muzikālajam pavadījumam un savam tēlam.

   Rezultāts iepriecināja gan skolotājas, gan pašus skolēnus, jo bija interesanti un mazliet neparasti stundas laikā doties laukā, lai ieklausītos dzejoļu skanējumā zem šalcošas priedes vai pie pīlādža zariem ar sarkanajām ogām.

  Izvēlēto dzejoli katra klašu grupa vizualizēja savā tehnikā – 4.klases strādāja ar krāsainajiem zīmuļiem un flomāsteriem, 5.klases darbojās aplikācijas tehnikā, bet 6.klases izmantoja jauktās tehnikas vai veidoja maketu.

  Šobrīd līdz pat 17. novembrim 4. – 6.klašu korpusa zālē un metodiskajā telpā ikvienam interesentam ir iespējams aplūkot skolēnu paveikto – gan norakstu, gan šī dzejoļa ilustrāciju grāmatai.

Gribas teikt – darbi ir lieliski!

Tas vēlreiz apliecina, ka mēs varam, protam un mums sanāk!

Nāciet un papriecājieties kopā ar mums! 

Paldies latviešu valodas skolotājām Dacei Treimanei, Evijai Kiršblatei, Ivetai Bitmanei, Dzintrai Indriksonei, Ilonai Ozoliņai un vizuālās mākslas skolotājai Ilonai Mežinskai par ieguldīto darbu un radošumu!

 Latviešu valodas skolotāja I.Ozoliņa un vizuālās mākslas skolotāja I.Mežinska

Autortiesības © 2024 Valmieras Pārgaujas sākumskola. Visas tiesības aizsargātas.
Joomla! ir atvērtā koda programmprodukts ar GNU General Public licenci.
Joomla templates 1.7 by Hostgator