KROM Kendama u13 posms Valmierā

Drukāt
Izveidots Ceturtdiena, 29 Novembris 2018 09:52

  Atklājot Latvijas badmintona čempionātus U11 un U19, kas notiks vienlaicīgi ar KROM Kendama Latvijas kausa U13 posmu Valmierā, 1.decembrī plkst 10:00 dalībniekus ar priekšnesumu uzrunās trīskārtējais Kendama pasaules čempions Bonz Atron no ASV, kurš pārstāv KROM Kendama komandas. Viņš ir vienīgais Kendama spēlētājs, kurš kļuvis par pasaules čempionu 3 reizes.

 

  Pēc Latvijas čempionātu U11 un U19 atklāšanas, Valmieras Pārgaujas sākumskolas Teātra zālē notiks īpašs KROM Kendama pasākums, kurā būs iespējams saņemt Bonz Atron autogrāfu un nobildēties kopā ar trīskārtējo Pasaules čempionu. 

  Pēc tam Valmieras Pārgaujas sākumskolas Teātra zālē notiks KROM Kendama turnīrs visiem 3 prasmju līmeņiem - iesācēju, vidējais un meistars. Tāpat visa pasākuma gaitā notiks mini spēles, kas ir saistītas ar Kendamu un ir domātas jautrībai - tajās iespēja uzvarēt ir visiem, neatkarīgi no meistarības līmeņa. Sacensībās un mini-turnīros būs iespēja iegūt unikālas balvas - piemēram, Bonz Atron parakstītu Kendamu un speciālo KROM kreklu ar autogrāfu.

Autortiesības © 2024 Valmieras Pārgaujas sākumskola. Visas tiesības aizsargātas.
Joomla! ir atvērtā koda programmprodukts ar GNU General Public licenci.
Joomla templates 1.7 by Hostgator