Pasākums bibliotēkā

Drukāt
Izveidots Ceturtdiena, 04 Aprīlis 2019 14:11

Mūsu lieliskais pasākums

pilsētas bibliotēkā

 

      Šī gada 28. martā mēs – Valērija un Elza Anna no 6.a klases -  vadījām pasākumu Valmieras pilsētas bibliotēkā.

Pasākums bija saistīts ar grāmtu lasīšanu un notika tieši šajā vietā, jo mēs bieži apmeklējam pilsētas bibliotēku un esam ļoti čaklas lasītājas. Elza Anna pašlaik ir izlasījusi 2100 lappuses, bet Valērija no janvāra līdz šodienai ir izlasījusi jau 10 274 lappuses.

      Veidot pasākumu mums ieteica bibliotekāre Lolita Dreimane. Klase, kurai mēs stāstījām par mūsu izvēlētajām grāmatām, bija 3.a klase. Šīs klases audzinātāja ir Evita Zvirbule, kura agrāk bija arī mūsu audzinātāja. Mūsuprāt, 3.a klase ir ļoti draudzīga, paklausīga klase. Mums pasākumā ļoti patika sadarboties ar šiem lieliskajiem bērniem. Emocionālākais moments bija, kad viena meitenīte stāstīja notikumu par savu tēti un sāka raudāt. Visi bērni, ieskaitot mūs, samīļojām šo noskumušo meiteni.

Pasākuma laikā mēs bērniem ieteicām lasīt tādas grāmatas kā ,,Nikijas dienasgrāmata” , ,,Aivija Pokita” , ,,Nindzja Timijs” , ,,Mana laimīgā dzīve” , ,,Supervaronis Kapteinis Apakšbiksis” , ,, Lotes ceļojums uz Dienvidiem”. Mēs izvēlējāmies šīs grāmatas, jo tās varētu būt  domātas 3.klases skolēniem. Mēs ceram, ka mūsu klausītājiem un skatītājiem arī patika šis pasākums un viņi tagad vairāk lasīs grāmatas un priecāsies par to dažādību un brīnumainajām pasaulēm, kuras atklājas grāmatu lappusēs.

Valērija un Elza Anna. 

 

 

 

Autortiesības © 2024 Valmieras Pārgaujas sākumskola. Visas tiesības aizsargātas.
Joomla! ir atvērtā koda programmprodukts ar GNU General Public licenci.
Joomla templates 1.7 by Hostgator