Sakarā ar izsludināto ārkārtējo situāciju līdz 14.aprīlim mācībām Latvijas skolās jānotiek attālinātā formā, kas nozīmē, ka mācību procesā skolēnam jāsaņem darba uzdevumi, kuru izpilde jāveic individuāli.

“Vecākiem un skolēniem jāņem vērā, ka attālināta mācīšanās skolēnam būs saistīta ar regulāru E-klases lietošanu, lai saņemtu skolotāja uzdevumus, komunicētu ar skolotāju un piedalītos skolotāja organizētajās interaktīvā darba sesijās. Tāpēc jau šobrīd aicinām pārbaudīt vai skolēnam ir aktīvs E-klases profils un pieejama sava parole. Atgādinām, ka skolēniem ir atšķirīgs E-klases profils un viņa funkcijas atšķiras no vecāku profila,” informē E-klases vadītājs Jānis Kaģis.

Savukārt, lai vecākiem atvieglotu informācijas saņemšanas procesu, aicinām iepazīties ar automātiskajām paziņojumu saņemšanas iespējām E-klases sadaļā “Notifikācijas,” kas piedāvā automātiski pārsūtīt vecākiem adresētās skolotāju vēstules E-klases pastā uz vecāku e-pastu, kā arī nekavējoties saņemt informāciju par skolotāja ziņojumiem. Tāpat šajā sadaļā iespējams pieslēgt iespēju saņemt skolēna dienas atzīmju un kavējumu apkopojumu.

Pārpublicēts no E-klases

Vairāk info šeit.