Pratne.lv Valmieras Pārgaujas sākumskolā

Drukāt
Izveidots Piektdiena, 05 Novembris 2021 08:28

Valmieras Pārgaujas sākumskolas skolotāji un skolēni iesaistījušies  jauna digitālā mācību un metodiskā līdzekļa izstrādē. 1. un 2. novembrī uzsācies aprobācijas process matemātikā 1.-3. klašu skolēniem.

Kurzemes Domocentrs ir iesaistījies jauna digitālā mācību un metodiskā līdzekļa izstrādē mācību satura ieviešanai pamatizglītības pakāpei 1.-3.klasei matemātikas apgūšanai “Pratne.lv”. Projektu īsteno SIA “TechGym”.

Šī interneta vietne dos iespēju skolēniem apgūt, nostiprināt vai parādīt savas zināšanas darbojoties sev aizraujošā un interesantā vidē,  Savukārt skolotājam būs pieejami jau sagatavoti uzdevumi,  kā arī pats varēs tos sagatavot, uzdot skolēniem, saņemt atgriezenisko saiti par skolēnu apgūtām prasmēm matemātikā.

Lai šī vietne varētu veiksmīgi uzsākt darbu, tā pašlaik ir aprobācijas procesā. Mūsu skola ir to trīs skolu skaitā, kura uzaicināta  piedalīties šajā darbā. Tāpēc 1.un 2.novembrī 1.a, 2.b un 3.e klases skolēni kopā ar savām audzinātājām iepazinās un darbojās ar “Pratnes.lv” uzdevumiem. Bērniem process šķita interesants un aizraujošs.

Autortiesības © 2024 Valmieras Pārgaujas sākumskola. Visas tiesības aizsargātas.
Joomla! ir atvērtā koda programmprodukts ar GNU General Public licenci.
Joomla templates 1.7 by Hostgator