Pepijas uznāciens

Drukāt
Izveidots Trešdiena, 09 Decembris 2015 14:26

  Mēs, 4.c klases meitenes no Valmieras Pārgaujas sākumskolas devāmies uz Valmieras integrēto bibliotēku, kur notika pasākums “Pepijas uznāciens”. Mums tika dots uzdevums saģērbties līdzīgi  Pepijai un izveidot mazu priekšnesumu.

 

  Pasākuma sākumā bibliotēkas darbinieki  izstāstīja par autori Astridu Lindgrēni, kura Pepijas prototipu atrada meitas draudzenē un to, ka meitenei ar burkānkrāsas matiem šogad jau paliek 70 gadi. Par saviem priekšnesumiem mēs saņēmām Pepijas uzlīmītes, kuras piešķīra žūrija. Otrajā daļā mēs pildījām dažādus uzdevumus. Mums bija jāatbild uz viktorīnas jautājumiem par Pepiju, kā arī par citiem Astridas Lindgrēnes grāmatu varoņiem.  Ļoti patika uzdevums ar šifru, kur burti bija apslēpti un jāatklāj paslēptais teksts. Par katru pareizi izpildīto uzdevumu  varējām saņem Pepijas uzlīmes. Pasākuma nobeigumā meiteni, kura savāca visvairāk uzlīmītes, iecēla par Pepijas karalieni.

  Pasākums bija ļoti jautrs. Dāvanā par piedalīšanos mēs saņēmām spēli “Iepazīsti Eiropu”, kuru labprāt spēlēsim klasē un uzzināsim daudz jaunu lietu. Paldies bibliotēkas darbiniecēm par pasākumu!

4.c klases meitenes

Autortiesības © 2024 Valmieras Pārgaujas sākumskola. Visas tiesības aizsargātas.
Joomla! ir atvērtā koda programmprodukts ar GNU General Public licenci.
Joomla templates 1.7 by Hostgator