Mana Grāmatu karaliene 2015

Drukāt
Izveidots Piektdiena, 08 Aprīlis 2016 11:19

 

  Jau kuro gadu mūsu skolas skolēni piedalās Valmieras pilsētas bibliotēkas Bērnu apkalpošanas nodaļas organizētajā konkursā “Mana Grāmatu karaliene”. Arī šogad atsaucība bija liela. No mūsu skolas uz konkursu tika aizvesti vairāk kā 150 darbi, bet pavisam to rakstīja un radoši noformēja 257 skolēni. Šogad titulu “Grāmatu karaliene 2015” savai mīļākajai grāmatai piešķīra skolēni no 2. līdz 6.klasei.

 

  Par to varējām pārliecināties, aplūkojot bērnu rakstītos un radoši izstrādātos darbus izstādē, kas bija skatāma 4. – 6. klašu korpusa metodiskajā kabinetā.

  Skolēni bija pastrādājuši godam. Darbi ne tikai pārsteidza ar savu vizuālo noformējumu un radošo izpildījumu, bet arī saturu, pārliecinot lasītāju, ka mums ir pieejamas ļoti daudz interesantas, aizraujošas un neparastas grāmatas, kuras visas būtu pelnījušas Grāmatu karalienes godu.

  Šobrīd konkursa darbi tiek vērtēti pilsētas bibliotēkā. Veiksmīgāko darbu autori tiks aicināti uz apbalvošanas pasākumu, kas 5.,6.klasēm būs 28.aprīlī, bet 2., 3.klasēm – 3.maijā.

  Liels paldies visiem, kas piedalījās konkursā, un, protams, latviešu valodas skolotājām, bez kuru uzmundrinājuma un atbalsta šis pasākums nebūtu iedomājams!

 Paldies skolotājām: Evijai Puriņai, Dacei Treimanei, Vinetai Olehno, Ilzei Krievai, Agnesei Neijai, Dzintrai Indriksonei, Evijai Kiršblatei, Ivetai Bitmanei, Ilonai Ozoliņai!

 Latviešu valodas un literatūras MK vadītāja I.Ozoliņa

Autortiesības © 2024 Valmieras Pārgaujas sākumskola. Visas tiesības aizsargātas.
Joomla! ir atvērtā koda programmprodukts ar GNU General Public licenci.
Joomla templates 1.7 by Hostgator