UNDA BARISA 21. oktobrī TV spēlē „Gudrs , vēl gudrāks”

Drukāt

  Jau ceturto gadu televīzijas spēles „Gudrs, vēl gudrāks” sezonu uzsāk

  6. klašu skolēni. Viņiem ir visgrūtāk parādīt savas zināšanas pēc vasaras brīvlaika, jo daudz kas ir piemirsies un vēl īsti mācības nebija sākušās, kad jau bija jādodas uz spēles ierakstu 15. septembrī.

 

  Jau pavasarī Unda veiksmīgi startēja piekto klašu grupā un iekļuva finālā, kur ierindojās ceturtajā vietā.

  Mums, 6.b klasei,  bija liels prieks, ka Unda atkal tika izvēlēta kā pusfināla dalībniece vienīgā no Valmieras. Šoreiz Unda piedalījās trešajā pusfinālā. Spēlē Unda turējās godam.  Otrajā kārtā Unda pēc punktiem ieņēma otro vietu. Jautājumi bija grūti un jāzin bija vairāk nekā rakstīts mācību grāmatās. Trešajā kārtā liela nozīme ir veiksmei un ātrumam. Šoreiz Undai mazliet pietrūka veiksmes un palika trešā no divpadsmit pusfinālistiem. Taču Unda mājās devās apņēmības pilna , ka nākošajā rudenī atkal pieteiksies spēlei, un, kas zina, varbūt būs veiksmīgāki jautājumi un Unda atkal varēs aicināt ciemos uz Valmieru filmēšanas grupu, lai stāstītu par sevi un saviem klases biedriem.

  Paldies Undai par  skolas vārda nešanu ārpus  Valmieras un doto iespēju arī dažiem klases biedriem un klases audzinātājai būt televīzijas spēles ierakstā .Paldies arī Undas vecākiem, kuri ļoti aktīvi iesaistās Undas izglītošanā.

Klases audzinātāja Ingūna Gruntmane

Autortiesības © 2024 Valmieras Pārgaujas sākumskola. Visas tiesības aizsargātas.
Joomla! ir atvērtā koda programmprodukts ar GNU General Public licenci.
Joomla templates 1.7 by Hostgator