Rainers Zviedris atzīstami startē "Superpuika 2018" finālā

Drukāt

  „Superpuika” ir aizraujošs konkurss 5.-6. klases zēniem no visas Latvijas. Tā pirmsākumi meklējami jau 1992. gadā un šogad konkurss  notika 27. reizi.To organizē Tehniskās jaunrades nams Annas 2 Rīgā.

   Tā arī 6.c klases zēni šogad un kā 5. klases audzēkņi pagājušā gadā, audzinātājas Ilzes Krievas mudināti, piedalījās un pārbaudīja sevi. Konkursa uzdevumi ir ļoti vispusīgi, dod iespēju puišiem parādīt prasmes un spējas gan fiziskajos, gan erudīcijas, amatniecības un tehniska rakstura uzdevumos.

  Šogad konkurss pulcēja ap 130 dalībniekiem no visas Latvijas. Sīvā cīņā finālā iekļūst desmit labākie, kuri ieguvuši visvairāk punktu,startējot 2 kārtās gan fiziskos, gan erudīcijas, gan radošos uzdevumos. Aprīļa beigās fināla sacensībās iekļuva Rainers, kurš spēcīgā 10 zēnu konkurencē ieguva 4. vietu.

  Lielu paldies sakām skolas vadībai par atbalstu,audzinātājai Ilzei par pamudinājumu, iedrošinot zēnus startēt šādā konkursā! Paldies lieliskajiem 6.c klases līdzjutējiem par kopā būšanu finālsacensībās!

Ineta Zviedre

Autortiesības © 2024 Valmieras Pārgaujas sākumskola. Visas tiesības aizsargātas.
Joomla! ir atvērtā koda programmprodukts ar GNU General Public licenci.
Joomla templates 1.7 by Hostgator