Vokālais ansamblis ""Lai skan!"muzikālajā izrādē "Vilkam tāda dvēselīt..."'

Drukāt

vairāk foto - klikšķinot uz bildes

  Nu jau ir pagājuši gandrīz divi mēneši kopš Rīgā notika Latvijas simtgades dziesmu svētki. Arī mūsu skolas vārds ir ierakstīts XXVI vispārējo dziesmu  un XVI deju svētku dalībnieku sarakstā ,kur mūsu skolas absolventes piedalījās bērnu vokālo ansambļu Reiņa un Andra Sējānu muzikālajā izrādē "'Vilkam tāda dvēselīt..." Iespēju būt šīs izrādes dalībniekiem meitenes ieguva piedaloties vokālo ansambļu konkursā "Balsis"', iegūstot augstākās pakāpes novērtējumu.

  Izrādē piedalījās 12 labākie bērnu vokālie ansambļi no visas Latvijas- Rīgas, Ventspils, Daugavpils, Līvāniem, Balviem,Ogres, Lielvārdes. Dziesmu svētku laikā Dailes teātrī tika parādītas trīs izrādes. Tika ierakstīts arī CD ar visām izrādes dziesmām,kuru tagad var iegādāties veikalā Musica Baltica  Patiess prieks bija iestudēt šo izrādi un iegūt daudz jaunu draugu, jo visi 150 vilciņi kļuva par vienu lielu vilku saimi, kas vēl tagad turpinās dziedāt un dejot citās Latvijas vietās.  Paldies ansambļa "' Lai skan!''meitenēm- Samantai Markus, Amandai Farnastei, Kristiānai Hānei,Rutei Nikolai Ērglei, Beatrisei Jaunītei, Almai Danielai Caunei ,kuras nežēloja savu brīvo laiku, lai apgūtu un iestudētu izrādes dziesmas un dejas.Paldies arī arī mūsu šoferītim Raimondam, kurš mūs izvadāja dziesmu svētku laikā uz Rīgu. Vislielākais paldies par atbalstu visās lietās ir skolas direktoram Viktoram Litauniekam.

  16. septembrī izrādi varēs redzēt Siguldas KC (biļetes jau pieejamas), 6. decembrī - Cēsu koncertzālē. Varbūt būtu vērts to redzēt?

Mūzikas skolotāja un vokālā ansambļa "' Lai skan!'' vadītāja

Ingūna Gruntmane

Autortiesības © 2024 Valmieras Pārgaujas sākumskola. Visas tiesības aizsargātas.
Joomla! ir atvērtā koda programmprodukts ar GNU General Public licenci.
Joomla templates 1.7 by Hostgator