Koru sadraudzības koncerts Straupes pamatskolā

Drukāt
Izveidots Otrdiena, 25 Aprīlis 2017 11:38

 

  6. aprīlī zēnu koris , 2.-3. kl. meiteņu koris "'Saulstariņi", 4.-6. klašu meiteņu koris "'Rudzupuķe ''un vokālais ansamblis ""Lai skan!"' devās uz Straupes pamatskolu, lai piedalītos koncertā "'Tauriņus gaidot"' un sadziedātos ar Stalbes vidusskolas 1.-4. klašu kori un priecātos par mājinieku- Straupes pamatskolas dejotājiem. Koriem bija lieliska iespēja iesildīties pirms koru skates un jau iejusties kopkora skanējumā pirms došanās uz dziesmu dienu Gulbenes novada Lejasciemā estrādē 26. maijā.

 

  Koru skatē mūsu dziedātāji ieguva 1. pakāpes diplomus un meiteņu koris "' Rudzupuķe"' pat ieguva augstāko punktu skaitu starp 13 koriem šajā skatē.

  Liels paldies par jauko pasākumu jāsaka Straupes pamatskolas skolotājai Elitai Tomsonei un mūsu zēnu kora vadītājai un Stalbes vidusskolas 1.-4. klašu diriģentei Andai Tomsonei, kura pagājušajā gadā iedibināja šo tradīciju, lai koriem būtu iespēja pašiem uzstāties un dzirdēt citus korus.Pēc koncerta bija jautras atrakcijas un rotaļas kopā ar Straupes vidusskolas pagraba Žurku.

  Nākošajā pavasarī ciemiņus uzņemsim mēs - valmierieši.

Mūzikas skolotāja, kor Ingūna gruntmane

Autortiesības © 2024 Valmieras Pārgaujas sākumskola. Visas tiesības aizsargātas.
Joomla! ir atvērtā koda programmprodukts ar GNU General Public licenci.
Joomla templates 1.7 by Hostgator