Radošo darbu konkurss ,,Kas manu tautu dara stipru"

Drukāt
Izveidots Trešdiena, 28 Februāris 2018 08:45

  2017. gada rudenī Latviešu valodas aģentūra izsludināja radošo darbu konkursu ,,Kas manu tautu dara stipru”.

 Konkursā piedalījās skolēni ne tikai no dažādiem Latvijas novadiem, bet arī no latviešu skoliņām pasaulē – Losandželosas, Frankfurtes, Upsalas, Ņujorkas, Briseles, Turcijas. No rekordlielā iesniegto darbu skaita – astoņi simti astoņdesmit pieciem (885) darbiem – žūrijas komisija spraigā diskusijā vērtēja un noteica labākos radošos darbus, kuru vidū iekļuva arī mūsu skolas 4.a klases skolnieces Elīzes Annas Bušas darbs.

 

 Apsveicam Elīzu un lepojamies ar šiem lieliskajiem panākumiem!

Lai veicas arī turpmāk!

Balvas saņemšana Rīgas Latviešu biedrības namā

 Pirms vairākiem mēnešiem es piedalījos domrakstu konkursā ,,Kas manu tautu dara stipru”. Mans domraksts bija tik labi uzrakstīts, ka tas tika aizsūtīts uz Rīgu, lai piedalītos konkursā Latvijas mērogā.

 Trešdien, 21, februārī, es biju Rīgas Latviešu biedrības namā uz labāko darbu apbalvošanas pasākumu. Kad aktieri I.Alsiņa un J.Āmanis lasīja arī mana darba fragmentu, es biju ļoti priecīga. Kad paziņoja, ka mans darbs ir ieguvis 2.vietu 1. - 4.klašu grupā visā Latvijā, es biju ļoti priecīga un mazliet uztraukta.

 Pasākums bija interesants piedzīvojums, kura laikā bija tikšanās ar filmu ,,Rīgas sargi”, ,,Sapņu komanda 1935”, ,,Nameja gredzens” režisoru A.Graubu. Spēlēja arī grupa ,,Auļi”.

 Man ļoti patika  būt un piedalīties šajā konkursā. Es novēlu skolēniem piedalīties konkursos un iegūt balvas.

Elīze Anna Buša no 4.a klases

Skolotāja I.Ozoliņa

Autortiesības © 2024 Valmieras Pārgaujas sākumskola. Visas tiesības aizsargātas.
Joomla! ir atvērtā koda programmprodukts ar GNU General Public licenci.
Joomla templates 1.7 by Hostgator