Valmieras Pārgaujas sākumskolas skolēni startē starptautiskās sacensībās “Valmieras baseina triatlons”

Drukāt
Izveidots Otrdiena, 19 Mai 2015 08:39

  Svētdien, 17.maijā Valmieras Pārgaujas ģimnāzijas sporta laukumā notika sacensības “Valmieras baseina triatlons”, kas vienlaikus bija Latvijas kausa izcīņas 4.posms. Sacensībās piedalījās dažāda vecuma sporta interesenti un aktīva dzīvesveida piekritēji gan no Latvijas, gan Igaunijas.

  Šogad Valmierā startēja 120 dalībnieku dažādās vecuma grupās.

  Distanču garumi bija atkarībā no vecuma grupas, kur distances svārstījās no 100 līdz 750 metriem peldēšanā, no 5 līdz 23,5 km riteņbraukšanā un no 1km līdz 5 km skriešanā.

  Paši mazākie dalībnieki startēja VB1/SB1, VB2/SB2, VB3/SB3 grupās, kuri veica simbolisku duatlona distanci. Sacensībās piedalījās bērni no visas Latvijas. Godalgotas vietas arī skolniekiem no Valmieras Pārgaujas sākumskolas: SB3 grupā  - 1.vieta Loreta Babre, 2.vieta – Arīna Babre. VB3 grupā  2.vieta – Ralfam Dāvim Eglītim.

  Stafešu distancē 1.vieta Valmieras Pārgaujas sākumskolas 5.c klases komandai “Valmieras raķetes”, 2.vieta Valmieras Pārgaujas sākumskolas komandai “Pantera”. Paldies skolotājai Anitai Knospiņai par komandu izveidi un iniciatīvu dalībai sacensībās.

  Pasākumu kuplināja “Sporto visa klase” Pārgaujas sākumskolas 3.d klases skolēni ar bumbu priekšnesumu. Paldies skolotājām Dzintrai Indriksonei un Inetai Zviedrei par bērnu sagatavošanu un atbalstu visas dienas garumā.

  Sacensības organizēja sporta klubs “Ironman.lv” sadarbībā ar Latvijas Triatlona federāciju un Valmieras bērnu sporta skolu.

  Gaidīsim gan lielus gan mazus nākamajās Valmieras triatlona sacensībās!

Rakstu sagatavoja: Liene un Māris Babri

Autortiesības © 2024 Valmieras Pārgaujas sākumskola. Visas tiesības aizsargātas.
Joomla! ir atvērtā koda programmprodukts ar GNU General Public licenci.
Joomla templates 1.7 by Hostgator