Valmieras Pārgaujas sākumskolas airējošo audzēkņu sportisko sasniegumu vasara

Drukāt
Izveidots Pirmdiena, 05 Septembris 2016 09:05

FOTO: Kaspars Čakāns (fotoattēlā: 1.vieta Ralfs Jurjānis, Paralēlais airēšanas slaloms "Valmiera viļņo")

FOTO: Valmieras Ziņas (fotoattēlā: Ralfs Baldiņš gājienā "Valmiera lepojas")

  Uzsākot Jaunā mācību gada gaitas, atskatoties uz vasarā apgūto un sasniegto, lepojamies ar virkni Valmieras Pārgaujas sākumskolas izglītojamo, tostarp vairākiem 6.klases zēniem un meitenēm. Vidzemes sporta asociācijas airēšanas slaloma juniori Rendijs Ludvigsons un Veronika Prusakova ir apguvuši airēšanas slaloma pamatus, bet godalgotu sportisko panākumu garšu ir izbaudījuši Ralfs Jurjānis, Ralfs Baldiņš un Ērika Kalniņa.

 

  6.augustā, Valmieras Kazu krāces norisinājās tradicionālais un prestižais Alda Kļaviņa piemiņas kauss. K1 laivu klasē zēniem U12 vecuma grupā pirmos uzvaras laurus plūca Ralfs Jurjānis, bet godpilnajā 3.vietā ierindojās Ralfs Baldiņš.

  Valmieras pilsētas svētku ietvaros 13.augustā Dzirnavu ezeriņā aizvadītajās paralēlā airēšanas slaloma "Valmiera viļņo" cīņās pārstāvētajā kategorijā atkal triumfēja Ralfs Jurjānis, bet ar gan augsto, gan pārdzīvojumus nesošo 4.vietu nācās samierināties Ralfam Baldiņam.

  Arī Latvijas Jaunatnes čempionātā, kas, kā ierasts un kā iepriekšējās sacensības, pulcēja airēšanas slaloma sportistus no visām Baltijas valstīm, Valmieras Pārgaujas sākumskolas 6.klases izglītojamie izcīnīja augstas vietas. Vienaudžu konkurencē bronzas panākums gan Ralfam Baldiņam, gan Ērikai Kalniņai. Pārdzīvojums par palikšanu uzreiz aiz goda pjedestāla un spēku atrašana turpmākiem startiem pēc šīm sacensībām nav sveša arī Ralfam Jurjānim.

  Šajā Mācību gadā jaunajiem airēšanas slalomistiem jābūt divtik spēcīgiem kā iepriekš, jo sekmīga izglītošanās apvienojama ar treniņiem un sacensībām, no kurām tuvākās gaidāmas jau pavisam drīz - septembra beigās Valmierā un Lietuvā un oktobrī - Rīgā.

Airēšanas slaloma apvienības

Preses dienests

Autortiesības © 2024 Valmieras Pārgaujas sākumskola. Visas tiesības aizsargātas.
Joomla! ir atvērtā koda programmprodukts ar GNU General Public licenci.
Joomla templates 1.7 by Hostgator